søndag 24. juli 2011

Rådyr - dagens motiv

Var ute for å hovedsakelig fotografere fugler, og det bel det mye av. Men var dette rådyret som jeg ble mest fornøyd med. Jeg har sett mye rådyr i området om vinteren, men aldri om sommeren, så jeg ble litt overrasket - jeg også. Heldigvis var jeg forberedt, så jeg fikk limt inn 4 gode bilder på brikka.

lørdag 23. juli 2011

Til Østensjøvannet med ny redskap

Jeg har fått meg en ny tele som bare måtte prøves her om dagen. Nye boystoys er like moro hver gang. Da er fuglelivet ved Østensjøvannet et godt valg for oss byfanter. Her skjer det noe hele tiden og motivene formelig står i kø. Det som fikk oppmerksomheten min var en hissigpropp av en svane som husserte noe voldsomt og som til slutt fløy inn i tjukkeste buskaset. Etter det verken så eller hørte jeg mer til den.
Tydelig olm

En meningsfyllt avgang - rett i bushen!!? Kun 2 meter igjen!

onsdag 20. juli 2011

Øyenstikker

Endelig satt den. Etter mye jobbing. Ikke nok med at øyenstikkere beveger seg hurtig og uforutsigbart i alle retninger, men det er jo greit med litt sollys på en overskyet og regnfull dag også da. I tillegg til å forsøke å få skarp fokus. Det siste var heller ikke enkelt siden det var 400m linse jeg hadde på kameraet og avstanden var 3-4m. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd selv.

tirsdag 19. juli 2011

På badetur med hunden

Selv om vi synes det er en kald og elendig sommer så er hunden like gal etter å få bade. Å fange pinner i vannet er tydeligvis toppen av lykke. Og den selvoppnevnte naturfotografen blir gladelig med siden han får en glimrende anledning til å leke seg litt med kameraet.onsdag 13. juli 2011

Mer blomster makro

Det har gått litt trått med fotogrferingen i det siste. Har liksom ikke funnet motivene. Da har det blitt enkelt å ta en tur i enga med makroen. Kanskje ikke så dumt allikevel.